Valentinská minisérie - prohlubte partnerskou lásku

Blíží se svátek sv. Valentýna a my jsme připravili speciální minisérii. Dneska se zaměříme na to, co tento svátek skutečně znamená a jak můžeme prohloubit a udržet naše partnerské vztahy.
 
🌸 Historie svátku Sv. Valentýna:
 
Sv. Valentýn byl křesťanský kněz, který žil v Římě během 3. století. Jeho příběh je spojen s odvahou a odvážnými činy lásky. Tradice hovoří o jeho schopnosti spojovat páry v manželství, přestože byl jeho úkon zakázán. Jeho odvaha byla nakonec zaplacena životem, ale jeho odkaz lásky a spojení žije dál.
 
🌸 Partnerská láska:
 
Sv. Valentýn nám připomíná, že láska může být odvážná, obětavá a silná. Prohlubovat lásku v partnerském vztahu vyžaduje pozornost, péči a vzájemný respekt. Zde jsou některé tipy, jak udržet a podnítit partnerskou lásku:
 
❤️ Projev vděčnost: Každý den si uvědomte, za co jste svému protějšku vděční. Vyjádřete své pocity, ať už slovy nebo malým gestem.
❤️ Společný čas: Hledejte aktivity, které vás spojují a tvoří společné zážitky. Čas strávený spolu posiluje pouto mezi partnery.
❤️ Vytvářejte tradice: Budujte společné tradice, ať už je to pravidelný sobotní brunch, víkendový výlet, speciální rituály nebo jiné pravidelné tradice, které vám oběma přinášejí radost, hezké vzpomínky a cit pro sounáležitost.
❤️ Otevřená komunikace: Buďte otevření a upřímní ve svém vyjadřování a ve svých pocitech a citech. Otevřená komunikace je klíčem k vzájemnému pochopení a podpoře vztahu.
❤️ Vědomá laskavost: Malé činy laskavosti mohou mít velký vliv. Náhlé vzkazy, spontánní aktivity, neočekávané dárečky vyjadřují péči, náklonnost a pozornost.
❤️ Sdílejte společné cíle: Najděte cíle a sny, kterých budete chtít společně dosáhnout. Společné plány a aspirace posilují vaše partnerské propojení a dávají smysl společnému soužití.
❤️ Něco nového: Zkoušejte společně nové aktivity nebo zážitky. Co takhle kurz vaření, nová sportovní aktivita, umělecký workshop, kurz partnerské masáže či zajít si spolu jen tak na pouť? Společné nevšední zážitky prohlubují váš vztah.
❤️ Vyjádření uznání: Dejte partnerce/partnerovi najevo, jak moc si ceníte jejího/jeho úsilí a osobnostních kvalit, které na ní/něm obdivujete. Uznání a ocenění posilují pozitivní atmosféru v partnerském vztahu.
❤️ Pravidelný čas pro sebe: I když je bezesporu společný čas důležitý, je také klíčové si udržet čas pro sebe. Dopřejte si individuální prostor a čas na plnění svých osobních potřeb.
❤️ Romantické gesto: Nebojte se projevit romantiku. Může to být romantická večeře, nečekané líbánky nebo jednoduchý hřejivý vzkaz. Malá, ale pravidelná romantická gesta udržují váš vztah svěží.
❤️ Společné zájmy: Hledejte společné zájmy, koníčky a životní vášně. Aktivity, které vás oba naplňují, vytvářejí hlubší propojení a sdílený smysl pro radost.
❤️ Péče o sebe: Udržujte péči o své fyzické a duševní zdraví. Vyplatí se to.
❤️ Sebeláska: Jen ten, kdo miluje sebe sama, může milovat i ostatní.
❤️ Komplimenty: Buďte schopnní přijmout i dát kompliment. Radostně a upřímně.
 
Věříme, že tyto tipy pomohou posílit a podnítit lásku ve vašem partnerském vztahu. Nezapomeňte, že každý vztah je jedinečný. Je důležité najít to, co nejlépe funguje pro vás oba. Držíme pěsti!
 
Svátek sv. Valentýna vnímejte jako příležitost k uvědomění si krásy lásky ve všech jejích formách. Komerční pozlátko a načančanost můžete s klidem letos vynechat. Přejeme vám, aby váš vztah kvetl a byl plný lásky a radosti. A pokud jste singl, abyste si k sobě letos přitáhli milovaný protějšek. 🍀
 
Hledáte vhodný dárek 🎁 pro partnerku/partnera k Valentýnu? Přinášíme decentní kolekci Láska / Srdce, ve které naleznete partnerské náramky dle znamení zvěrokruhu, šperky a doplňky s motivem srdce, náramek Sebeláska či set originálních minerálních náramků pro dceru a maminku.
 
S láskou,
 
Senta & Jiří
Zpět do obchodu