Karty k náramkům - Karta lásky a Hvězdná karta

 

💫 Texty v Kartě lásky a Hvězdné kartě

Autorské Karty lásky a Hvězdné karty jsme pro vás vyvíjeli tři úplňky 🌕 a čtyři novy 🌑. Karty jsou vytvořeny s láskou a přáním, aby jejím majitelům přinášely radost, kdykoli se na ně podívají. Na každou kombinaci dvou znamení zvěrokruhu (a že jich bylo, celkem 78) jsme sepsali do Karet lásky originální texty pro danou kombinaci (např. beran a býk). Stejně tak pro individuální Hvězdné karty. Tyto texty veřejně nezobrazujeme na našem e-shopu.

💫 Personalizace Karty lásky a Hvězdné karty

Každou Kartu lásky či Hvězdnou kartu vyrábíme na zakázku na základě vaší objednávky, a tak můžeme Kartu personalizovat. Většinou do Karty lásky vpisujeme jména (či přezdívky), příp. data narození páru (nebo jedno datum např. svatby, seznámení), pro který je Karta lásky určena. Do individuální Hvězdné karty vpisujeme jméno, příp. příjmení (či jen jméno nebo přezdívku) a datum narození. Nebo jednoduše cokoliv, co si budete přát. Samozřejmě není to nutné a můžete mít Kartu lásky či Hvězdnou kartu obecnou pouze s naším autorským textem.

💫 Kam zadat údaje pro personalizaci

Zadejte údaje do poznámky v 3. (posledním) kroku objednávkového procesu. Viz obrázek níže. Je potřeba kliknout na malý (špatně viditelný) zaklikávací box vlevo od textu: Zadat poznámku pro prodejce. Pak se vám otevře pole pro zadání poznámky.

3.krok_objednavkoveho_procesu_2

Astrologická znamení a hvězdy jsou něčím, co lidstvo fascinuje už od pradávna. Hvězdná karta i Karta lásky je samostatně neprodejná. Chtěli jsme vytvořit produkt, který bude originální, osobní a věříme, že se nám to podařilo. Vše ostatní je již dávno napsáno ve hvězdách.✨

Zpět do obchodu